Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin kenarı gün, yangın bapları çoklukla özel şümul ve kapı menteşeleri üzere başka yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, gayrı yangın kapıları kadar bina emniyetliği tasarının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, felakete dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol altına düzenınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve esrar sızdırmaz özellikleri yapmak zorundadır.

Bu kapılar yapı taşı olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan edinmek üzere iki gruba ayrılır.

Montaj: Yangın kapısı, esaslı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Pekâlâ yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne denli süre alevlerin ve kötüın yayılmasını Yangın Çıkış Kapısı engelliyor?

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında uyanıklık edilmesi müstelzim öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem teamüllevinin yitirilmemesi kucakin hem bile merdivenin sadece amacı kucakin kullanılabilmesi sinein bu unsura özen edilmelidir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya endüstriyel tesislerde dü farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu elde etmek bâtınin kullanılmaktadırlar.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Özellikle rafine ve kıymettar materyallerin olduğu odaların baplarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yarar olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yerıesna firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Report this wiki page